ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο 23ο Εφαρμοσμένο Λαπαροσκοπικό Ουρολογικό σεμινάριο με θέμα «Λαπαροσκοπική – Ρομποτική Ουρολογία» και στο 15ο Ελληνο-Γερμανικό Ουρολογικό συμπόσιο συμμετείχαν ως εκπαιδευτές λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής, οι ιατροί Α. Μπέκος και Α. Ανδρέου.

Το 23ο Εφαρμοσμένο Λαπαροσκοπικό Ουρολογικό σεμινάριο με θέμα «Λαπαροσκοπική – Ρομποτική Ουρολογία»,πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεστόχο την υψηλή εξειδίκευση σε βασικές αλλά και προχωρημένες τεχνικές, ειδικών ουρολόγων ιατρών. Το σεμινάριο συνδιοργάνωσαν το Τμήμα της Ενδοουρολογίας, Λαπαραροσκοπικής Ουρολογίας και Ουροτεχνολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) και το Πειραματικό και Ερευνητικό Κέντρο ELPEN της Τουρκίας, στις 31 Μαϊου -1 Ιουνίου.

Οι ιατροί Α. Μπέκος και Α. Ανδρέου, συμμετείχαν στο Προεδρείο και ως ομιλητές με θέματα «Λαπαροσκοπική εξωπεριτοναική ριζική προστατεκτομή» και «Ρομποτική βουβωνική λεμφαδενεκτομή», καθώς και ως εκπαιδευτές σε πειραματικό χειρουργείο στη χρήση του ρομπότ Da Vinci και της λαπαροσκόπησης.

Επίσης συμμετείχαν ως εκπαιδευτές στο 15ο Ελληνο-Γερμανικό Ουρολογικό συμπόσιο. Το οποίο συνδιοργάνωσαν η Ελληνογερμανική Ουρολογική Εταιρεία και η Ουρολογική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας, στις 27-30 Ιουνίου.

Οι ιατροί Α. Ανδρέου και Αθ. Μπέκος, συμμετείχαν ως εκπαιδευτές στη λαπαροσκόπηση και ομιλητές για το θέμα «Προτερήματα της ρομποτικής χειρουργικής για το ανώτερο ουροποιητικό σύστημα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Η U4U θεωρεί χρέος της να συνεισφέρει και σε πλήθος άλλων τομέων που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτό το πλαίσιο η U4U συμμετείχε ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango” που έλαβε χώρα αυτόν τον Νοέμβριο στην Αλεξανδούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου μιλάει στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” στο ΡΙΚ Κύπρου

Στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” του ΡΙΚ Κύπρου και στην Δημοσιογράφο κα Βασιλάκη μίλησε ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου, Χειρουργός Ουρολόγος, ιδρυτικό μέλος της Ουρολογικής ομάδας U4U, στα πλαίσια αφερώματος της εκπομπής στον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του προστάτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Share This