Ενημερωτικές Ομιλίες στα πλαίσια του Movember 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 οι Ενημερωτικές Ομιλίες στα πλαίσια της διήμερης εκδήλωσης MOVEMBER, την οποία διοργάνωσε η Ουρολογική ομάδα U4U, υπό την αιγίδα της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

Κατά την διάρκεια των ομιλιών, οι οποίες έλαβαν χώρα στην αίθουσα “Μανώλης Αναγνωστάκης” του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, μίλησαν και ανέπτυξαν ενδιαφέροντα θέματα ο Πρόεδρος της ΟΥΕΒΕ κ. Ιωάννης Βακαλόπουλος, οι Ουρολόγοι γιατροί της U4U κ. Αθανάσιος Μπεκος και κ. Ανδρέας Ανδρέου και ο Ακτινοθεραπευτής κ. Γεώργιος Ηλιάδης.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν: “Προστάτης ή εχθρός”, με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Βακαλόπουλο, “Σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη”, με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Μπέκο, “Ακτινοθεραπεία και καρκίνος του προστάτη”, με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Ηλιάδη και “Νεότερες εξελίξεις στην χειρουργική θεραπεία”, με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Ανδρέου.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τις ομιλίες και ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του προστάτη, την πρόληψη, την διάγνωση και τους τρόπους θεραπείας και αντιμετώπισης του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εκδήλωσης:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό το μοναδικό Focal One για θεραπεία του εντοπισμένου καρκίνου προστάτη

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό το μοναδικό Focal One για θεραπεία του εντοπισμένου καρκίνου προστάτη

Η Ουρολογική Ομάδα U4U, με επικεφαλής τους Ουρολόγους Χειρουργούς Δρ. Ανδρέα Ανδρέου και Δρ. Αθανάσιο Μπέκο, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία τα  τέσσερα πρώτα περιστατικά ανδρών που υποβλήθηκαν σε στοχευμένη θεραπεία με τη χρήση του HIFU Focal One στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα
Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Η U4U θεωρεί χρέος της να συνεισφέρει και σε πλήθος άλλων τομέων που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτό το πλαίσιο η U4U συμμετείχε ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango” που έλαβε χώρα αυτόν τον Νοέμβριο στην Αλεξανδούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Share This