Ουρογυναικολογικές Επεμβάσεις
Βρίσκεστε εδώ: Ιατρικά άρθρα > Επεμβάσεις > Ουρογυναικολογικές Επεμβάσεις
Ιεροκολποπηξία

Ιεροκολποπηξία

Η ιεροκολποπηξία είναι σήμερα η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία της συμπτωματικής πρόπτωσης των πυελικών οργάνων στη γυναίκα (κυστεοκήλη, πρόπτωση μήτρας, ορθοκήλη). Με την τεχνική αυτή επαναφέρουμε τα πυελικά όργανα στη φυσιολογική τους θέση και τα στηρίζουμε με ένα ειδικό πλέγμα στο ιερό οστό.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντιμετώπιση Ακράτειας Ούρων

Αντιμετώπιση Ακράτειας Ούρων

Η ακράτεια ούρων εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και ανάλογα με το είδος της επιλέγεται συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η συντηρητική αντιμετώπιση περιλαμβάνει γυμναστική των μυών του πυελικού εδάφους (ασκήσεις Kegel) & επανεκπαίδευση της κύστης ή και φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα διατίθενται αποκλειστικά προς ενημέρωση των επισκεπτών και καλύπτουν την πλειονότητα των ουρολογικών παθήσεων, επεμβάσεων και διαγνωστικών τεχνικών χωρίς όμως να υποκαθιστούν συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία από έναν επαγγελματία υγείας.

Το παρόν ιστολόγιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ιατρικής καθοδήγησης, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε πάθησης ή διαταραχής. Οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα για τα προσωπικά τους προβλήματα υγείας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας, θα πρέπει να απευθύνεστε στον ιατρό σας ή σε άλλους φορείς Υγείας.

Pin It on Pinterest

Share This