Επιλογή Σελίδας

Η U4U ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Η Ουρολογική ομάδα της U4U σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική του Κρατικού Νοσοκομείου Λεμεσού, διενεργεί λαπαροσκοπικές επεμβάσεις νεφρού, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση των ποιοτικών και εξειδικευμένων παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών της προς τους Κύπριους ασθενείς.

Οι γνώσεις και η εμπειρία των διακεκριμένων στον τομέα τους ιατρών της U4U συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ιατρική φροντίδα προς τους ουρολογικούς ασθενείς της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό το μοναδικό Focal One για θεραπεία του εντοπισμένου καρκίνου προστάτη

Η Ουρολογική Ομάδα U4U, με επικεφαλής τους Ουρολόγους Χειρουργούς Δρ. Ανδρέα Ανδρέου και Δρ. Αθανάσιο Μπέκο, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία τα  τέσσερα πρώτα περιστατικά ανδρών που υποβλήθηκαν σε στοχευμένη θεραπεία με τη χρήση του HIFU Focal One στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Η U4U θεωρεί χρέος της να συνεισφέρει και σε πλήθος άλλων τομέων που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτό το πλαίσιο η U4U συμμετείχε ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango” που έλαβε χώρα αυτόν τον Νοέμβριο στην Αλεξανδούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Share This