Επιλογή Σελίδας

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Στην U4U πιστεύουμε πως η τελική απόφαση για την αποκατάσταση της υγείας του ανήκει στον ασθενή. Για να είναι όμως σε θέση κάποιος να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την αποκατάσταση της υγείας του χρειάζεται να έχει και να μπορεί να αξιολογήσει τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για μια τόσο κρίσιμη απόφαση.

Για αυτόν τον λόγο παραθέτουμε ιατρική πληροφόρηση που καλύπτει ευρεία θεματολογία γύρω απο τις ουρολογικές παθήσεις και επεμβάσεις ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους ασθενείς που το επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με το πρόβλημα που τους απασχολεί πριν επικοινωνήσουν μαζί μας ή τον θεράποντα ιατρό τους.

Επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει και διαβάστε σχετικές πληροφορίες
φιλτραρισμένες μέσα απο την εξειδίκευση και την εμπειρία
των μελών της ιατρικής μας ομάδας.

ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Καρκίνος Επινεφριδίων

Καρκίνος Επινεφριδίων

Η ύπαρξη όγκου στα επινεφρίδια διαπιστώνεται μετά από απεικονιστικό ή εργαστηριακό έλεγχο, ο οποίος με τη σειρά του διενεργείται όταν στον ασθενή εμφανίζονται οι επιπτώσεις από τη μη παραγωγή των ορμονών για τις οποίες προσφεύγει στον ιατρό. Η λαπαροσκοπική/ρομποτική επινεφριδεκτομή αποτελεί θεραπεία πρώτης εκλογής.

Διαβάστε Περισσότερα

Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη (ΚΥΠ)

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, δηλαδή η μεγέθυνση του προστατικού ιστού, απασχολεί έναν στους δύο άνδρες από την ηλικία των 50 ετών, και πάνω από το 80% των ανδρών άνω των 65 χρόνων. Ο προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται στη βάση της ουροδόχου κύστης και περιβάλλει το αρχικό τμήμα της ουρήθρας.

Καρκίνος Ουροδόχου Κύστης

Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης αποτελεί τον συχνότερο καρκίνο του ουροποιητικού συστήματος και εμφανίζεται κυρίως σε ηλικίες άνω των 60 ετών, συχνότερα στους άνδρες από τις γυναίκες.

Ανδρική Ακράτεια Ούρων

Ως ακράτεια ούρων ορίζεται η ακούσια απώλεια ούρων ανεξαρτήτου χώρου και χρόνου. Ο επιπολασμός της Ανδρικής ακράτειας ούρων εμφανίζει μεγάλη εκατοστιαία διαφορά 1%-39%, είναι πολυπαραγοντική η αιτιολογία της και διαφέρει ως προς τα ποσοστά της ανάλογα με την ηλικία των ασθενών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα διατίθενται αποκλειστικά προς ενημέρωση των επισκεπτών και καλύπτουν την πλειονότητα των ουρολογικών παθήσεων, επεμβάσεων και διαγνωστικών τεχνικών χωρίς όμως να υποκαθιστούν συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία από έναν επαγγελματία υγείας.

Το παρόν ιστολόγιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ιατρικής καθοδήγησης, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε πάθησης ή διαταραχής. Οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα για τα προσωπικά τους προβλήματα υγείας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας, θα πρέπει να απευθύνεστε στον ιατρό σας ή σε άλλους φορείς Υγείας.

Pin It on Pinterest