Η U4U ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η ουρολογική ομάδα της U4U πραγματοποίησε για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση με ουρητηροσκόπιο μίας χρήσης από την Boston scientific. Τα συγκεκριμένα εύκαμπτα ουρητηροσκόπια μιας χρήσης μας βοηθούν να έχουμε λιγότερα προβλήματα λοιμώξεων, καλύτερη ψηφιακή εικόνα κατά την διάρκεια της επέμβασης και εργαλεία με εξαιρετικές δυνατότητες κάμψης και λιθοτριψίας με χρήση λέιζερ.

Τώρα πλέον υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποιήσης τέτοιου είδους επεμβάσεων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προσφέρουμε πάντα στους ασθενείς μας τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις στο πρόβλημα που τους απασχολεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Η U4U θεωρεί χρέος της να συνεισφέρει και σε πλήθος άλλων τομέων που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτό το πλαίσιο η U4U συμμετείχε ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango” που έλαβε χώρα αυτόν τον Νοέμβριο στην Αλεξανδούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου μιλάει στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” στο ΡΙΚ Κύπρου

Στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” του ΡΙΚ Κύπρου και στην Δημοσιογράφο κα Βασιλάκη μίλησε ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου, Χειρουργός Ουρολόγος, ιδρυτικό μέλος της Ουρολογικής ομάδας U4U, στα πλαίσια αφερώματος της εκπομπής στον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του προστάτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Share This