Η U4U ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ουρολογικής ομάδας U4U με το Mediterranean Hospital of Cyprus, οι εξειδικευμένοι γιατροί της ομάδας αναλαμβάνουν επεμβάσεις διαδερμικής λιθοτριψίας σε Κύπριους ασθενείς που επιχορηγούνται από το κράτος για την διενέργεια τέτοιου είδους επεμβάσεων.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του Νοσοκομείου, σε συνδυασμό με την άρτια και εξειδικευμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών από τους ιατρούς της U4U, συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ουρολογικών ασθενών της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Συμμετοχή της U4U ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango”

Η U4U θεωρεί χρέος της να συνεισφέρει και σε πλήθος άλλων τομέων που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτό το πλαίσιο η U4U συμμετείχε ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση “Γνώρισε τον αυθεντικό κόσμο του Tango” που έλαβε χώρα αυτόν τον Νοέμβριο στην Αλεξανδούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου μιλάει στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” στο ΡΙΚ Κύπρου

Στην Εκπομπή “ΕΥ ΖΗΝ” του ΡΙΚ Κύπρου και στην Δημοσιογράφο κα Βασιλάκη μίλησε ο Δρ. Ανδρέας Ανδρέου, Χειρουργός Ουρολόγος, ιδρυτικό μέλος της Ουρολογικής ομάδας U4U, στα πλαίσια αφερώματος της εκπομπής στον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του προστάτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Share This