ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Δείτε άρθρα που αφορούν την ομάδα της U4U και παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις. Εδω θα βρείτε συνεντεύξεις των μελών μας, νέες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω απο τον τομέα της ουρολογίας, συμμετοχές σε επιστημονικές δραστηριότητες καθώς και κάθε πληροφορία που θεωρούμε σημαντική και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό το μοναδικό Focal One για θεραπεία του εντοπισμένου καρκίνου προστάτη

Η Ουρολογική Ομάδα U4U, με επικεφαλής τους Ουρολόγους Χειρουργούς Δρ. Ανδρέα Ανδρέου και Δρ. Αθανάσιο Μπέκο, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία τα  τέσσερα πρώτα περιστατικά ανδρών που υποβλήθηκαν σε στοχευμένη θεραπεία με τη χρήση του HIFU Focal One στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Ο καρκίνος του προστάτη – Καλημέρα Θεσσαλία

Ο Χειρουργός Ουρολόγος Δρ. Ανδρέας Ανδρέου, προσκεκλημένος της εκπομπής “Καλημέρα Θεσσαλία” εξηγεί τα πάντα γύρω απο τον καρκίνο του προστάτη.

Ενημερωτικές Ομιλίες στα πλαίσια του Movember 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 οι Ενημερωτικές Ομιλίες στα πλαίσια της διήμερης εκδήλωσης MOVEMBER, την οποία διοργάνωσε η Ουρολογική ομάδα U4U, υπό την αιγίδα της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

Φιλανθρωπικό Gala της U4U στα πλαίσια του Movember 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το Φιλανθρωπικό Gala που διοργάνωσε η Ουρολογική Ομάδα της U4U, υπό την αιγίδα της ΟΥΕΒΕ, στο SHARK cafe bar, στα πλαίσια των διήμερων Εκδηλώσεων Movember 2018, μήνα κατά του καρκίνου του προστάτη.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ U4U

Pin It on Pinterest