ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΑΤΡΟΥ

Βρίσκεστε εδώ: Μέλος > Ουρολόγοι > Dr. Jean-Marie HERVE

Dr. Jean-Marie HERVE

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Γενικές πληροφορίες

Ο Jean-Marie Hervé αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Παρισιού όπου και πραγματοποίησε την ειδικότητα του ουρολόγου. Από το 1990 δουλεύει στο νοσοκομείο Foch με κύριο άξονα εξειδίκευσης τη λαπαροσκοπική χειρουργική στην ουρολογία από το 1992 αποτελώντας έναν από τους πρωτεργάτες παγκοσμίως. Από το 1998 εξελίσει τις λαπαροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, του καρκίνου του νεφρού και του καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Το 2010 περιγράφει τεχνικές πρώιμης εγκράτειας χρησιμοποιώντας το ρομπότ Da Vinci όπως και τρόπους διατήρησης των αγγειονευρωδών δεματίων για τη διατήρηση της στύσης μετά από ριζική προστατεκτομή.

Συμμετείχε μαζί με τον κ. Ανδρέα Ανδρέου σε παρουσίαση στο Μακεδονικό Συμπόσιο το 2011 επέμβασης ρομποτικής ριζικής προστατεκτομής σε ζωντανή αναμετάδοση στο συνεδριακό χώρο και την ίδια χρονιά χειρούργησε ζωντανά στο Γαλλικό Συνέδριο AFU επιδεικνύωντας τη χειρουργική τεχνική του.

Συνολικά έχει εκτελέσει περισσότερες από 3000 επεμβάσεις για καρκίνο του προστάτη και θεωρείται από τους κορυφαίους του είδους στη Γαλλία.

Αποτελεί το μέντορα του κ.Ανδρέου αλλά και εξαιρετικό συνεργάτη της ομάδας U4U για επιλεγμένα περιστατικά.

Pin It on Pinterest