ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Δρ Γεώργιος Ανδρουλάκης

Δρ Γεώργιος Ανδρουλάκης

Δρ Γεώργιος Ανδρουλάκης

Ειδικός Παθολόγος

Γενικές πληροφορίες

Ο κύριος Ανδρουλάκης Γεώργιος είναι Ειδικός Παθολόγος με πολυετή εμπειρία και συνεχή παρουσία στο Διαβαλκανικό από την έναρξη της λειτουργίας του. Συνεργάζεται με την ουρολογική ομάδα U4U παρέχοντας ιατρικές συμβουλές στα πλαίσια της ειδικότητάς του.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Ο Γεώργιος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, φοίτησε στην Ιταλική Σχολή Αθηνών και ακολούθως έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1988. Είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας.

Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στη Β’ Παθολογική Κλινική του 401 Γ.Σ.Ν.Α.. Το ίδιο χρονικό διάστημα και για δυόμιση έτη συνολικά εργάστηκε ως εφημερεύων γιατρός στην Α’ Παθολογική Κλινική του Δ.Θ.Κ.Α. «ΥΓΕΙΑ» υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Παθολογίας Β. Αγγελόπουλου.

Ακολούθησε η υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Β’ Παθολογική Κλινική του Γ.Π.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία

Από το 1997 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως ειδικός Παθολόγος, εργαζόμενος παράλληλα στις θεραπευτικές μονάδες φαρμακευτικής αντιμετώπισης της εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.

Από την έναρξη λειτουργίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (2000), εργάζεται ως Υπεύθυνος του Τμήματος Εφημερευόντων Παθολόγων και από το 2002 ως Συνεργάτης του Καθηγητή Γαστρεντερολογίας-Παθολογίας Ε. Ακριβιάδη, παρέχοντας συγχρόνως ιατρική συμβουλή σε περιστατικά άλλων ειδικοτήτων.

Εχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Ξένα περιοδικά όπως και συμμετοχή σε Ιατρικά Συνέδρια και Σεμινάρια.