ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ηλιαδης Γεώργιος

Δρ Γεώργιος Ηλιάδης

Ηλιαδης Γεώργιος

Ακτινοθεραπευτής

Γενικές πληροφορίες

Ο Δρ Ηλιάδης σπούδασε στη Θεσσαλονίκη όπου έλαβε και τον τίτλο της ειδικότητας της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας. Είναι Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. Από το 2007 εργάζεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και από το 2009 είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Ακτινοθεραπείας. Συνεργάζεται με την Ουρολογική ομάδα U4U για τις περιπτώσεις ασθενών που χρήζουν ακτινοθεραπείας.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Ο ιατρός Γεώργιος Ηλιάδης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 1996. Ακολούθησε ο τίτλος της Ειδικότητας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας το 2003 στο ΑΝΘ Θεαγένειο. Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. από το 2009.

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας το 2001, εκπαιδεύτηκε για 6 (έξι) μήνες στο Α/θ Τμήμα του The Netherlands Cancer Institute / Antoni van Leeuwenhoek Hospital, Amsterdam, The Netherlands, σε διάφορα πεδία μοντέρνας Ακτινοθεραπείας, εστιάζοντας στην α/θ με πεδία μεταβαλλόμενης έντασης (IMRT) και σε άλλες τεχνικές σύμμορφης (conformal) α/θ.

Το Μάιο 2007 εκπαιδεύτηκε στο Stanford Cancer Center, USA με αντικείμενο της προηγμένες τεχνολογίες (CyberKnife Robotic Radiosurgery, Trilogy, IGRT, 4D planning).

Παρακολούθησε πλήθος μετεκπαιδευτικών μαθημάτων.

Επαγγελματική εμπειρία

Από το 2003 έως το 2007 ο κ.Ηλιάδης επετέλεσε Επιμελητής Β΄Ακτινοθεραπείας του Γ.Π.Ν. Παπαγεωργίου. Από το 2007 είναι συνεργάτης και από το 2009 Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

Βραβεύσεις

Ελαβε το Βραβείο Καλύτερης Ανακοίνωσης από την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και έπαινο (2ο βραβείο) για την επιτοίχια ανακοίνωση στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Τιμήθηκε ως Ομιλητής / Πρόεδρος σε στρογγυλές Τράπεζες / Μέλος Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής σε μεγάλο αριθμό ελληνικών συνεδρίων.

Έρευνα

  • Μέλος της American Society for Radiation Oncology (ASTRO) από το 2010.
  • Μέλος της Ελληνικής Ομάδας Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας από το 2005.