ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Δρ Κωνσταντίνος Καργιώτης

Δρ Κωνσταντίνος Καργιώτης

Δρ Κωνσταντίνος Καργιώτης

Ειδικός Παθολόγος

Γενικές πληροφορίες

Ο ιατρός Καργιώτης Κωνσταντίνος είναι Ειδικός Παθολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων, ειδικευθείς στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης. Συνεργάζεται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό και είναι Υπεύθυνος της Ι΄Πτέρυγας και Τμήματος Παρηγορικής Θεραπείας Του Κέντρου Αποκατάστασης Αρωγή. Συνεργάζεται με την ουρολογική ομάδα U4U συμβουλευτικά για θέματα της ειδικότητάς του.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Πήρε Απολυτήριο από το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Το 2002 έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική σχολή Ιωαννίνων και το 2011 τον τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας Ειδικής Παθολογίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Από τον Ιούνιο 2016 είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία

Ο κ. Καργιώτης είναι συνεργάτης Ιατρός και Εφημερεύων Ειδικός Παθολόγος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Επίσης είναι άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης της Β΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Α.Π.Θ.. Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου και Υπεύθυνος Ι΄ Πτέρυγας και Τμήματος Παρηγορικής Θεραπείας. Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Βραβεύσεις

Το Σεπτέμβριο 2010 έλαβε τιμητικό έπαινο από την Ελληνική Εταιρία Αθηροσκλήρωσης για την αποδοχή άρθρου-μελέτης από το διεθνές ιατρικό περιοδικό Τhe Lancet.

Είναι Υπότροφος της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης. (2009-2016)

Ο ιατρός έχει πλήθος δημοσιεύσεων και παρουσιών σε διεθνή Ιατρικά Συνέδρια.

Έρευνα

  • Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος. (ΕΕΜΗ)
  • Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης. (ΕΕΑ)
  • Μέλος Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας. (ΕΙΕΠ)
  • Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής νόσου. (ΕΕΛΙΑ)
  • Μέλος European Association for the Study of the Liver. (EASL)
  • Μέλος European Atherosclerosis Society. (EAS)