ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Δρ Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Δρ Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Δρ Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Πλαστικός Χειρουργός

Γενικές Πληροφορίες

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια.

Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Χρουσαλά, η οποία εργάζεται ως συμβολαιογράφος στη Θεσσαλονίκη.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Εισήλθε στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με πανελλαδικές εξετάσεις και φοίτησε εξολοκλήρου στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Μετά τις σπουδές του ολοκλήρωσε την αγροτική του θητεία στο Σησμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής στο τμήμα της χειρουργικής. Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, στο κρατικό νοσοκομείο της Pirmasens, στα νοσοκομεία Asklepios Wandsbek του Αμβούργου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαγδεβούργου και στην κρατική κλινική του Braunschweig.

Επαγγελματική εμπειρία

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του εργάστηκε ως ειδικός-υποδιευθυντής στην κλινική του Braunschweig, με πεδίο εξειδίκευσης την ανάπλαση του μαστού μετά από καρκίνο και την αισθητική χειρουργική. Παρέμεινε στη Γερμανία συνολικά 9 χρόνια και συμμετείχε σε επιστημονικές έρευνες, ενώ παράλληλα έγραψε τη διδακτορική διατριβή (Dr. Med.) στην κλινική του Μαγδεβούργου.

Ασχολείται με την αισθητική χειρουργική του προσώπου, του στήθους και του σώματος, τη χειρουργική του μαστού, τη μικροχειρουργική και με την minimal invasive χειρουργική του χεριού και του καρπού και τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης και λιπογλυπτικής.

Από το 2013 εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη.