ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κωνσταντίνος Μποτσόλης

Ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος

Ο ειδικός παθολόγος ογκολόγος Κωνσταντίνος Μποτσόλης διατηρεί την κλινική του πράξη στο Ιατρικο Διαβαλκανικό Κεντρο Θεσσαλονικης και στο ιδιωτικό του ογκολογικό ιατρείο στις Σέρρες.

Έχει διακριθεί τόσο στην μετεκπαίδευση του, όσο και κατά τη διάρκεια της βασικής του εκπαίδευσης στην παθολογική ογκολογία με επίσημες έμμισθες θέσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS).

Τα δυο διεθνώς αναγνωρισμένα αντικαρκινικά ινστιτούτα συγκαταλέγονται στα Center of Excellence in Cancer του NHS.

Μετεκπαίδευση: The Royal Marsden Hospital, London, UK

Εξειδικευση στη θεραπεια και παρακολουθηση ασθενων με Γυναικολογικο καρκίνο, στη διερευνηση του γενετικου υποστρωματος με βαση τα γονιδια BRCA 1 & 2 καθως και στη γενετικη συμβουλευτικη των γυναικων και των οικογενειων τους . Συμμετοχη σε κλινικες μελετες με εφαρμογη συγχρονων θεραπευτικων πρωτοκόλλων για γυναικολογικο καρκινο όπως είναι η ανοσοθεραπεία , η ορμονοθεραπεία και οι PARP inhibitors.

Θεραπεια, παρακολουθηση και αντιμετωπιση οξεων επιπλοκων ανοσοθεραπειας σε ασθενεις με Μελανωμα και καρκινωματος του Νεφρου που ειτε βρισκονται σε θεραπεια με ανοσοθεραπεια ή TKIs αντιστοιχως, ειτε θεραπευονται υπο ερευνητικο πρωτοκολλο

Εργασια στην ομαδα καρκινου του Μαστου Royal Marsden Sutton σε ασθενεις με πρωιμα διαγνωσμενο και προχωρημενο / μεταστατικο καρκινωμα του Μαστου

Παρηγορικη Θεραπεια για αντιμετωπιση συμπτωματων πονου, ναυτιας, ανορεξιας , γαστρεντερικων διαταραχων σε συνεργασια με το palliative care team του Royal Marsden.

Εκπαίδευση : Barts Cancer Center, London, UK

Αντιμετωπιση κάθε τυπου καρκινου καθως και κάθε τοξικοτητα χημειοθεραπειας, ανοσοθεραπειας, στοχευμενης θεραπειας, ορμονοθεραπείας η βιολογικου παράγοντα και συμπιεσης του νωτιαιου μυελου από μεταστατικες εστιες με τη μορφη επείγοντος περιστατικου κατά τη διαρκεια 24ωρων εφημεριών καθως και συμβουλευτικη καθοδηγηση ασθενων στο chemohotline και νοσηλευτριων της ομαδας ανακουφιστικης φορνιτδας ασθενων ( palliative care ).

Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.