ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ρίζος Μ. Κωνσταντίνος

Μ. Κωνσταντίνος Ρίζος

Ρίζος Μ. Κωνσταντίνος

Oυρολόγος Ανδρολόγος

Γεννήθηκα στη Βέροια Ημαθίας. Απέκτησα το πτυχίο Ιατρικής στο Α.Π.Θ. το 1989. Την ειδικότητα ουρολογίας την απέκτησα το 1998 από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη .Εργάστηκα ως ιδιώτης ουρολόγος στη Βέροια (με παράλληλη θητεία στο ΙΚΑ Βέροιας) ως το 2003. Από το 2003 ως το 2006 εργάστηκα ως επιμελητής στην Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας και άσκησα παράλληλα διδακτικό έργο στη σχολή Νοσηλευτών της Βέροιας. Από το 2006 ως σήμερα εργάζομαι ως ιδιώτης ουρολόγος και είμαι υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος της Κλινικής «Ευαγγελισμός» στη Βέροια, όπου εφαρμόζω την κλασική και ενδοσκοπική ουρολογική χειρουργική.

Τα βασικά μου ενδιαφέροντα είναι η ογκολογία του ουροποιητικού και η ενδοουρολογία, στην οποία εκπαιδεύτηκα παράλληλα με την υπερηχογραφία στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Άλλα σημαντικά ενδιαφέροντα είναι η υπογονιμότητα και η στυτική δυσλειτουργία.

Έχω λάβει μέρος σε αρκετές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά ουρολογικά περιοδικά από το 1995 ως το 2005 και συμμετείχα ως ομιλητής σε ουρολογικά συνέδρια .

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη Βέροια όπου παρέχονται υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της σύγχρονης Ουρολογίας – Ανδρολογίας. Εκτελούνται υπερηχογραφήματα ουρογεννητικού συστήματος, triplex και doppler αγγείων, ουροροομετρία, ουρηθροκυστεοσκοπήσεις, τοποθετήσεις και αφαιρέσεις ουρητηρικών stent, αφαιρέσεις κονδυλωμάτων και διάφορες μικροεπεμβάσεις έξω γεννητικών οργάνων με τοπική αναισθησία.

Είμαι εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).