ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ουρολογική ομάδα Θεσσαλονίκη

Ιατρός Συντονιστής Διευθυντής ΕΣΥ

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την πορεία της αποθεραπείας μου μετά από την ρομποτική ριζική προστατεκτομή από την ουρολογική χειρουργική ομάδα της U4U με επικεφαλής τον Δρ. Αθανάσιο Μπέκο.

Ως Συντονιστής Διευθυντής ιατρός ΕΣΥ είναι βέβαιον ότι γνωρίζω πολύ καλά τις επιπλοκές οι οποίες μπορεί να προκύψουν από την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα, θεωρώντας σαν πιο σημαντική την ακράτεια των ούρων.

Ο Δρ. Μπέκος από την πρώτη ημέρα ήταν πολύ κοντά σε εμένα, με αποτέλεσμα να έχω πολύ καλή μετεγχειρητική πορεία και τώρα μετά από μερικούς μήνες να αισθάνομαι ότι έχω ξεχάσει τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα.

Εκείνο που με εντυπωσίασε όμως είναι σχετικά με την ακράτεια των ούρων. Η ομάδα της U4U μου έδωσε οδηγίες για την διενέργεια ειδικών ασκήσεων με τις οποίες έγινε τόνωση των μυών του πυελικού εδάφους (ασκήσεις Kegel). Η τέλεια και ιδιαίτερα προσεκτική φροντίδα του σφιγκτήρα από τους χειρουργούς κατά την διάρκεια του χειρουργείου, σε συνδυασμό με τις οδηγίες και τις ασκήσεις Kegel , έφεραν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα να έχω πλήρη έλεγχο των ούρων ακόμη και κατά την διάρκεια της γυμναστικής και της συμμετοχής μου στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ και κλασικό αθλητισμό.

Ιατρός Συντονιστής Διευθυντής ΕΣΥ

Ρομποτική Ριζική Προστατεκτομή, 16.03.2018