ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ουρολογική ομάδα Θεσσαλονίκη

Κ.Κ. Διδάκτορας Ιατρικής

Μετά από βιοψία που υποβλήθηκα στον προστάτη, διαπιστώθηκε αδενοκαρκίνωμα προστάτη.

Με πολύ ψυχραιμία αντιμετώπισα την ιστολογική έκθεση και άρχισα αμέσως να ερευνώ ποια μορφή θεραπείας θα πρέπει να ακολουθήσω.

Απευθύνθηκα και συζήτησα με πολλούς συναδέλφους ιατρούς τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα και ενημερώθηκα πλήρως για όλες τις μορφές θεραπείας, τα αποτελέσματά τους, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις ανεπιθύμητες επιπλοκές τους.

Τελικά αποφάσισα να υποβληθώ σε ρομποτική ολική προστατεκτομή από τον εξαίρετο Ουρολόγο Δρ. Αθανάσιο Μπέκο, ο οποίος ήταν ο χειρουργός ουρολόγος ο οποίος μου ενέπνευσε την απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πραγματικά δικαιώθηκα, διότι το χειρουργείο τελείωσε στις 11 το πρωί και εγώ σηκώθηκα το απόγευμα από το κρεβάτι και περπάτησα, ενώ το επόμενο μεσημέρι πήγα στο σπίτι μου.

Η μετεγχειρητική πορεία ήταν πολύ ομαλή, δεν ένιωσα καθόλου πόνο, ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Μετά την αφαίρεση του καθετήρα υπήρχε ακράτεια ούρων, η οποία αποκατεστάθη σε μεγάλο βαθμό μετά από δύο μήνες.

Ευχαριστώ τον Ουρολόγο Δρ. Αθανάσιο Μπέκο για την προσοχή και την υπευθυνότητα που επέδειξε τόσο στη ρομποτική επέμβαση, όσο και στην μετεγχειρητική μου πορεία.

Κ.Κ. Διδάκτορας Ιατρικής

Ρομποτική Ριζική Προστατεκτομή, 10.11.2017